Aktiviteter på Skeikampenog området rundt

Skeikampen er for alle, hele året! Her er det aktiviteter for store og små, mosjonister og konkurransejegere, enten du vil være i fred og ro eller sammen med andre.

Aktiviteter om vinteren

Skeikampen er et av de mest snøsikre stedene i Norge. Vi har over 60 mil langrennsløyper, og et alpinsenter som fungerer like bra for barnefamilier og parkkjørere til offpistentusiaster.

Aktiviteter om sommeren

Skeikampen er kjent som et av Norges beste steder for stisykling i høyfjellet og fin familievennlig tursykling på trivelige seterveier. Vi har også en av Norges høystliggende 18-hulls golfbaner, flere fine fiskevann, varierte stier for deg som liker fjelltur, og nydelige badevann for en avkjølende dukkert i sommervarmen.

Aktiviteter om høsten

Skeikampen er en flott fjell destinasjon hvor man kan tilbringe høstferie på.  Skeikampen byr på mange fine fjellturer, fisking, jakt, sykling, aktiviteter og koselige stunder med familie og venner.

Neste arrangement

februar, 2024

25novHele dagen14aprSkeikampen alpinsenter: Åpningstider for vinteren

27des(des 27)11:0003apr(apr 3)13:00Skei fjellkirke: Åpen kirke, hver onsdag

06jan(jan 6)14:0023mar(mar 23)15:00Skeikampen alpinsenter: Parallellslalåm renn, hver lørdag i Heis ASkeikampen alpinsenter tilbyr Parallellslalåm renn hver lørdag i Heis A fra og med 06 januar til og med 23 mars klokken 14:00-15:00. Drop in og gratis. 

Vis flere arrangement