Rutebeskrivelse fra sør
Følg E6 nordover til Lillehammer og følg E6 forbi Lillehammer. Ta av til Gausdal (fv. 255). Bomvei. Følg veien gjennom Segalstad Bru mot Svingvoll. Ta av veien mot venstre ved Svingvoll (Skeisvegen). Følg veien i ca. 10 km for å komme fram til Skeikampen. Følg så henvisning til rett sted.

Rutebeskrivelse fra nord
Følg E6 sørover til Tretten. Ta av ved Tretten mot Gausdal og Skei (fv. 254). Etter 8 km kommer man til Svingvoll. Ta av til høyre mot Skei (Skeisvegen) og følg denne i ca. 10 km og du er framme på Skeikampen. Følg så henvisning til rett sted.

Rutebuss til Skeikampen

For å komme til Skeikampen fra Lillehammer må du først ta rutebuss 140 til Segalstad Bru, og så bytte til linje 511 til Skeikampen. Det finnes også enkelte avganger fra Lillehammer til Skeikampen fra mandag til fredag med linje 511. I perioden fra 12. desember 2022 til 16. april 2023 lørdager og søndager er det to avganger fra Lillehammer til Skeikampen og tilbake. 

Tar du bussen fra Lillehammer skysstasjon finner du den på plattform 16 (ved muren opp mot sentrum). Bussholdeplassen på Skeikampen er rett ved innkjøringen til parkeringen til Skeikampen Alpinanlegg.

For info om busstider se innlandstrafikk.no eller entur.no. 

Kontaktinfo Kundesenteret:

Rutebuss Lillehammer - Skeikampen

Øvrige transportmuligheter