Arne Nyheim Rørleggerservice

Arne Nyheim Rørleggerservice AS er medlem av Bademiljø kjeden, landets største rørleggerkjede. Vi driver hovedsakelig med mindre jobber som hytter, hus og leilighetsbygg.

Logo til Arne Nyheim Rørleggerservise AS

Steinsmoen 5, 2651 Østre Gausdal
tlf: 61 22 74 94
epost: bente@arne-nyheim.no

24 timers vaktservice: 61 22 74 94

Finn rørlegger og butikk

Vannbåren varme med varmepumper vann/vann er et av våre spesial felt. Vi leverer også luft/luft varmepumper og har alle nødvendige godkjenninger.

Arne Nyheim Rørleggerservice as ble startet på midten av 80-tallet,og teller i dag 11 ansatte. Vi er medlem av Bademiljø kjeden, landets største rørleggerkjede. Vårt nærområde er Lillehammer, Øyer og Gausdal, men vi har også oppdrag utover dette.Vi driver hovedsakelig med mindre jobber som hytter, hus og leilighetsbygg. Vannbåren varme med varmepumper vann/vann er et av våre spesial felt. Vi leverer også luft/luft varmepumper. A N Rørleggerservice as har de nødvendige godkjenninger slik som Sentralgodkjenning og Våtromsertfikat.

Vi jobber med flere forskjellige oppdrag som:

  • småservice
  • bad
  • varmeanlegg
  • komplett røropplegg for hus og hytter
  • utvendig vann og kloakk

Firmaet har også egen gravemaskin for mindre oppdrag. I desember 2011 flyttet vi inn i egne lokaler på Steinsmoen 5. Dette var det gamle klubbhuset til idrettslaget, og blir fortsatt omtalt som «klubbhuset».

Se alle medlemsbedrifter