Mer moro for ungene

Morgan Lewis driver Skeikampen Ski & Bike. Nå vil han lage mer sykkelmoro for ungene.

 Av: Åse Kari Gravråk

I farta på sykkel. Foto: Skeikampen Ski & Bike
I farta på sykkel. Foto: Skeikampen Ski & Bike

– Pump tracken vår er veldig populær, men den kan bli mye bedre. Derfor vil vi bygge den om og gjøre den morsommere med nye elementer og utfordringer, forteller Morgan. De minste ungene skal, hvis alt går etter planen, få egne mini-sykkelstier.

Sykkelpark

Morgan synes det er viktig at det legges til rette for hele familien, også de minste.

– Her har vi alle muligheter for å lage en fin sykkelpark. Barn vil leke, ha det gøy og være sammen med andre barn. Jeg tror at de fleste ungene heller vil sykle og ha det moro i en pump track enn å være med far og mor på fottur.

 Guide og instruktør

Morgan er profesjonell ski- og sykkelinstruktør. Han har drevet Skeikampen Ski & Bike siden 2016. Tidligere har han bodd og jobbet som skiinstruktør og guide i Frankrike og Østerrike. Nå bor i Svingvoll med kone og tre barn.

Morgan Lewis i farta Foto: Skeikampen Ski & Bike
Morgan Lewis i farta Foto: Skeikampen Ski & Bike

Mountainbike og guidet turer

I fellesferien arrangeres mountainbike-samling for unger fra 7-13 år. Da blir det pumping, hopping og popping i området på Skei. Men det blir også andre aktiviteter som for eksempel guidet stisykkeltur for voksne.

Kom innom

Morgan guider turer, driver sykkelutleie og verksted. Han har et komplett utvalg av barne- og voksensykler + en liten kafé.

– Vil du ha tips og råd om sykkel eller turer så stikk innom for en prat. Vi har kaffe, is og snacks å by på. Og full workshop for fixing bikes!

 

Tips!

Sjekk Skeikampen Ski & Bike på Facebook eller Instagram. Her får du full oversikt over sommerens sykkelaktiviteter.