Bli med på Norgescup for juniorer på Skeikampen 23-24 mars 2024!

Follebu Skiklubb og Gausdal skilag skal arrangere Norgescup konkurranse for junior på Skeikampen skistadion 23-24 mars 2024. Dette rennet er det avsluttende rennet i NM veka 2024.

NM veka 2024

NM veka er et NM for vinteridretter, som betyr at det er NM for mange vinteridretter i regionen samtidig. I år blir NM veka arrangert på Lillehammer hvor det avsluttende rennet er Norgescupen for juniorer som blir arrangert på Skeikampen skistadion.

Norgescupen for juniorer på Skeikampen blir arrangert lørdag 23 mars og søndag 24 mars. Lørdag blir det arrangert sprint i fristil og søndag blir det arrangert Norgescupfinaler med klassevis fellesstart i klassisk stil.

Det er forventet ca. 600-800 deltagere på norgescuprennet. I finalen er det de 50 beste sammenlagt i hver klasse som går videre og som får starte i finalen. Dette utgjør ca. 300 deltagere totalt i finalen.

Frivillig

Vi ønsker oss veldig gjerne frivillige til Norgescupen for juniorer og andre lignende arrangement i fremtiden. Vi søker en god gjeng med både hyggelige fastboende, fritidsboligeiere og andre som syntes dette hørtes givende, gøy og sosialt ut! Her vil det bli lagt til rette for oppmøte på stadion hvor det vil være tilgang til kaffe og muligheten til å slå av en god prat. Vi søker frivillige som ønsker å være med å bidra med vedlikeholdsarbeid og forberede fremtidige arrangement.

Når det skal arrangeres arrangement vil det bli behov for varierte oppgaver både i forkant, under og etter arrangementet. Disse oppgavene består blant annet av opprigg/nedrigg, bygging av gjerder, skilting, reklameoppheng, planlegge parkering, merking, strømrigging, oppsett av telt osv. Det vil også være behov for vedlikeholdsarbeid utenom arrangement planlegging.

Syntes du dette hørtes spennende ut eller sitter du inne med en følelse av at du har lyst til å hjelpe til? Send gjerne en mail til info@visitskeikampen.no

Håper å se akkurat deg under Norgescupen på Skeikampen 23-24 mars enten som frivillig, publikum eller deltager!

Les gjerne mer om arrangementet her:

https://visitskeikampen.no/velkommen-til-skeikampen-norgescup-junior-finaler-23-24-mars-2024/