februar, 2021

28feb11:0015:00KansellertKjølen HemattTradisjonsrenn

Arrangementsinfo

Det populære turrennet «Kjølen hematt» er avlyst. Det 26 km lange turrennet med start på Skei og målgang på Follebu skole og samler flere hundre deltakere fra store deler av Innlandet og Sør-Norge. Årets renn er det 43 i rekken og skulle vært arrangert 28. februar. En utsettelse til senere på vinteren har vært vurdert, men med usikkerhet knyttet til tidspunkt for oppmjuking av smittevernstiltak og generell uforutsigbarhet knyttet til Koronasituasjonen i samfunnet, er risikoen for stor for å prøve å få til arrangementet. Med gjeldende nasjonale smittevernregler er det ikke mulig å gjennomføre rennet. Vi følger lojalt de retningslinjene myndighetene og skiforbundet setter, og avlyser derfor vinterens renn. Dette er sterkt beklagelig både overfor våre trofaste deltakere og samarbeidspartnere! Løypa kommer til å være kjørt opp på renndagen. Velkommen til rennet i 2022!


Kjølen hematt 2021 er et turrenn for hele familien og arrangeres i år søndag 28. februar med start fra Skei og Ingridskogen kl. 11:00. Det er 43. gang dette tradisjonsrike rennet arrangeres.

Løypa går i et ganske lett terreng med start fra Skitorget på Skeikampen og til Follebu skole, en trase på 26 km. For løpere som ønsker en kortere tur(12,5 km), anbefales start fra Ingridskogen. Kjølen hematt passer for skiløpere i alle aldere – kort og godt et turrenn for hele familien.

Rennet preges av en uhøytidelig og hyggelig atmosfære, og det deles ut merker og utmerkelser for 1., 3., 6., og 10. gang, deretter for hvert 5. år. I tillegg blir det 1/3 dels premiering i konkurranseklassen, og uttrekkspremier i trimklassene.

Løypekart med høydeprofil: https://ridewithgps.com/routes/26660452
Les mer: http://www.xn--turlypekomiteen-8tb.no/

Påmeldingslink vil bli åpen nærmere arrangementet

Med forbehold om endringer i organisering av arrangementet pga av covid-19

 

Tid

(Søndag) 11:00 - 15:00

Sted

Skeikampen Sentrum

Arrangør

Turløypekomitten i GausdalTLK. er en organisasjon som har som formål å legge til rette for at flest mulig skal komme seg ut på ski i oppkjørte løyper, samt merke og rydde turstierJohs Harviken, e-post: jharvike@online.no eller tlf. 416 00 378

Kjøp billetter

Meld deg på her!
X