januar, 2019

06jan10:0015:00GausdalsrennetEn del av GD-cup, kretsløp for barn 11-14 år

Arrangementsinfo

Vi ønsker alle velkommen til Gausdalsrennet 6. januar 2019. Gausdalsrennet arrangeres i samarbeid med Gausdal skilag og er i år sonerenn for klassene 8-10 år, og landsrenn for 11-16 år, junior og senior klassene. Alle over 20 år går i seniorklasse. Vi forsøker også i år å få til løyper med innslag av «skicross» som kuler og svinger.

Rennet arrangeres i fristil med 15 sekunders intervallstart. Løypene vil i år gå i området ved Skeikampen alpinsenter barneområdet og Vikingland/golfbane nord for alpinbakken. Se løypekart under. (det tas forbehold om mindre endring på løypene) 

For å hindre kollisjoner ute i løypa, oppfordres det til ikke å bruke konkurransetraseene for oppvarming mens konkurransene pågår. Det finnes godt med andre turløypetraseer ut fra arenaen.

Publikum og sekundanter oppfordres til å vise løypekultur, slik at ikke løperne hindres.

Tidtakersystemet er Emit. Alle klasser skal bruke tidtagerbrikke. De som ikke har egen brikke, får utdelt leiebrikke ved start. Brikkeleie kr. 25,- tom 10år, fra 11 år kr 50 faktureres sammen med startkontingent til klubbene i etterkant av rennet.

Startnummerutdeling (klubb-/ lagvis) foregår i sekretariatet som i år er flyttet til Thon Skeikampen Hotel. Lisens: Utøver er selv ansvarlig for at lisens er betalt fra fylt 13 år. For betaling av enganslisens oppfordres til bruk av skiforbundets app «Min ski». Satser engangslisens 13-25 år: kr. 60.-, 26 år eldre kr 150,-

Sekretariatet har åpent fra kl 10:00.

Kafé, WC og varmestue inne på Thon Skeikampen Hotel.

Premieutdeling avvikles klassevis i konferansesal Thon Skeikampen Hotel ca. 30 min etter at offisiell resultatliste foreligger. Det er 100% premiering i alle klasser. Uavhentede premier ettersendes ikke.

Parkering ved Segalstad seter og Thon Skeikampen Hotel, og vil bli skiltet. Parkering kr. 50.- og vi oppfordrer alle til å betale med VIPPS # 503738.

Online påmelding benyttes gjennom «MIN IDRETT» innen onsdag 3/1 kl 23.59, etteranmelding vil bli åpnet på eq timing.

Påmeldingsavgift etter skiforbundets retningslinjer: 100,-/115.-/130.- Beløpet etterfaktureres klubbene.

Videre informasjon og resultater kunngjøres på Follebu skiklubb sin hjemmeside, resultater også på eq-timing og langrenn.com

Velkommen!

 

Tilbake til arrangementsoversikt.

Tid

(Søndag) 10:00 - 15:00

Sted

Skeikampen Sentrum

Arrangør

Follebu SkiklubbTormod Bjerke, koordinator, tlf: 913 40 676  E-post: tormod.bjerke@backe.no 

Kjøp billetter

Påmelding kommer her
X