fbpx

februar, 2020

29feb12:0015:00GausdalsrennetDistanserenn i klassisk stil fra 8 år og oppover

Arrangementsinfo

Velkommen til Gausdalsrennet 2020!

Gausdalsrennet arrangeres som et samarbeid mellom Follebu skiklubb og Gausdal skilag. Rennet er i år sonerenn for klassene 8-10 år, del av GD cup for 11-14, og del av Mosetertoppen cup for 15-16 år. Rennet er også åpent for junior og senior klasse. Alle over 20 år går i seniorklasse.

Follebu skiklubb feirer 100 år denne sesongen og vi sammen med Gausdal skilag ønsker å få til et supert arrangement for våre deltakere som en av flere markeringer denne sesongen .

Rennet går i klassisk stil med 15 sekunders intervallstart. Løypene går i år på Skeikampen skiarena, og vi gleder oss til å vise frem vår nye stadion og flotte løypenett. (Løypekart kommer.)

For å hindre kollisjoner ute i løypa, oppfordres det til ikke å bruke konkurransetraseene for oppvarming mens konkurransene pågår. Det finnes godt med andre turløypetraseer ut fra arenaen.
Publikum og sekundanter oppfordres til å vise løypekultur, slik at ikke løperne hindres.

Tidtakersystemet er Emit. Alle klasser skal bruke tidtagerbrikke. De som ikke har egen brikke, får utdelt leiebrikke ved start. Brikkeleie for løpere over 11 år (kr. 50,-) faktureres sammen med startkontingent til klubbene i etterkant av rennet.

Startnummerutdeling på stadion og alle løpere henter ut eget nummer. Alle løpere som har fylt 13 år skal ha betalt lisens (Satser engangslisens 13-25 år: kr. 60.-, 26 år eldre kr 150,-). Engangslisens kan løses på nett. Last ned app «min ski» og betal engangslisens der.

Startlister og resultatservice blir kunngjort på EQ timing. Det vil også bli mulighet for etteranmelding under samme arrangement på EQ.
Vi har ikke «inne»-fasiliteter på stadion, så kle dere for en dag ute. Det finnes kafeer på Skei om noen vil sitte inne og ta en kaffe eller en matbit etter rennet.

Premieutdeling avvikles klassevis så snart offisiell resultatliste er klart. Det er 100% premiering i alle klasser. Det vil være utrekkspremier i tillegg til ordinær premiering. Uavhentede premier ettersendes ikke.

Parkering ved stadion kr. 50.- og vi oppfordrer alle til å betale med VIPPS #503738.
Online påmelding benyttes gjennom MIN IDRETT, Etteranmelding vil bli mulig på EQ timing.
.
Påmeldingsavgift etter skiforbundets retningslinjer: 130,-/150.-/200.- Husk: Påmelding er ikke registrert før klubben eller løperen har bekreftet/betalt påmelding.

Videre informasjon og resultater kunngjøres på Follebu skiklubb sin hjemmeside og Facebook, resultater også live på EQ-timing.

Samarbeidspartnere: Visit Skeikampen og Skeikampen Eiendom.

Sponsorer: Sparebank1 Gudbrandsdalen, Jøra Bygg, Eidsiva Energi, Backe Oppland, Gausdal Landhandleri og Kantall.

Tid

(Lørdag) 12:00 - 15:00

Sted

Skeikampen skiarena

Skeikampen skiarena, 2652 Gausdal

Arrangør

Follebu skiklubb, Gausdal skilagTormod Bjerke, post@follebuskiklubb.no, tel: 913 40 676

Kjøp billetter

Meld deg på her!
X