Skiskole

Enten du vil ha privatundervisning eller sammen som gruppe, kan skiskolen bidra med nyttig tips til teknikk og kjørestil for at du blir en bedre skikjører.

Telefon: +47 61220872
E-post: skiskole@olavthon.no

Nytt i sesongen 2021/2022

Nytt denne sesongen er at vi tilbyr gruppeundervisning i helgene. Vi begynner lørdagsmorgen og avslutter søndag med slalåmrenn.

Gruppeundervisningen går over to dager med 2 undervisningtimer hver dag. Er du bekymret for å være del av en større gruppe med tanke på smittevern? Da har vi muligheten for å ta privatundervisning med egen skitrener/instruktør. Dette er den raskeste måten å se progresjon i din skikjøring. Vi tilpasser timen selvsagt til dine behov.

Gruppekurs

Vi setter sammen skigrupper etter alder og skinivå for at læringsutbyttet skal bli best mulig. Gruppekursene varer i 5 dager, fra mandag til torsdag, og hvert økt varer i 90 minutter. Hver torsdag avsluttes undervisningen med parallellslalom.

  • Gi barna en god skistart gjennom lek og skikjøring sammen med andre barn.

Gruppeundervisningen starter i barneområdet som ligger trygt og sentralt i bunnen av alpinanlegget. Barneområdet har rullebånd, barneheiser og figurer i barneløypen. Det er også en lavvo som danner rammen for fortellinger, mens kalde hender og føtter varmes.

Alle gruppekurs for barn fra 4-14 år har oppstart på mandager.
• Gruppekurs barn 4-6 år, 90 minutter.
• Gruppekurs barn 7-9 år, 90 minutter.
• Gruppekurs barn 10-14 år, 90 minutter.

Gruppekursene er delt inn i 3 nivåer:

Nybegynnere/grønn

Nybegynnerkurs passer for de aller minste. Vi øver på å håndtere vårt utstyr i grønne bakker. Vi lærer å bremse, svinge. Selvsagt tilpasser vi øvelsene etter barnas ferdigheter. Vi har trygge barneløyper og velger terreng etter barnas skiferdigheter.

• Nybegynnerkurs 4-6 år.
• Nybegynnerkurs 7-9 år.
• Nybegynnerkurs 10-14 år.

Vi har trygge barneløyper og velger terreng etter barnas skiferdigheter.

Forkunnskap: Ingen, bortsett fra å være borte fra mamma og pappa under leksjonstiden.

Lett øvet/blå

Dette er kurset for de yngre barna som allerede har prøvd seg litt på ski. Vi tilpasser øvelsene etter barnas ferdigheter.

• Lett øvet-kurs 4-6 år.
• Lett øvet-kurs 7-9 år.
• Lett øvet-kurs 10-14 år.

Forkunnskap: Barna skal kunne bremse og svinge i grønne bakker i tillegg til å kunne ta skålheisene på egenhånd.

Viderekommende/rød

Kurset gir barna mulighet til å bli bedre på ski og utvikle ferdighetene enda mer mens barnet har det gøy med en kvalifiserte ski-instruktører. Vi utforsker kjente og ukjente løyper, samt introduserer elementer fra terrengparken, portkjøring, skicross og frikjøring på en sikker og leken måte. Vi jobber med balanse, bevegelse og fartskontroll. Etter endt kurs vil barna være tryggere på ski.

Få tid til selv å kjøre på ski og slappe av mens barna har det gøy med kvalifiserte skiinstruktører.

Viderekomne kurs 7-14 år.

Forkunnskap: Barna skal kunne beherske og kjøre i grønn, blå og rød løype. Bremse og svinge.

Priser gruppekurs

• 5 dager = 1359,-
• 2 dager = 895,-

Det må være minst 4 deltagere på kursene for at det skal gjennomføres.

 

Privatundervisning

Skeikampen Snowsport Academy har sertifiserte instruktører og trenere og tilbyr privatundervisning i alle disipliner: alpint, carving, jibbin, kulekjøring, off-piste/skredkurs, snowboard, telemark, langrenn (skøyting og klassisk) og portkjøring. Vår undervisningsmetode gir en trygg ramme der vi utvikler dine ferdigheter og hjelper deg på et høyere nivå.

Skiskolen tilbyr privatundervisning med personlig trener for alle nivå.

Med privatundervisning har skilæreren full fokus på deg og din skikjøring. Du bestemmer selv hva du skal trene på. Privat skiskole helt alene gir rask progresjon, og du får mest ut av tiden sammen med din skilærer.

Privat skiskole sammen med venner

Ved flere deltakere på samme privattime, bør hele gruppen være på samme ferdighetsnivå. Ved leksjoner på 2 timer anbefaler vi maksimalt 5 personer i gruppen, og ved leksjoner på 3 og 6 timer anbefales maksimalt 6 personer.

Priser personlig trener:

6 timer = 2800,- v/1 pers. (hel dag) (+ 695,- pr. ekstra pers.)

3 timer = 1895,- v/1 pers. (halv dag) (+ 495,- pr. ekstra pers.)

2 timer = 1475,- v/1 pers. (+ 395,- pr. ekstra pers.)

Booking: skiskole@olavthon.no

Tlf: 61220872

 

 

Bestill skiskole/gruppekurs for barn