Eidsiva Bredbånd

Gladnyhet til hytteeiere på Skeikampen og Austlid!

Vi oppgraderer vårt eksisterende coaxnett til fiber på Skeikampen og Austlid og kan i den forbindelse tilby kostnadsfri etablering og graving i prosjektperioden.

Se produkter og bestill her

Eidsiva Bredbånd

Uten egeninnsats eller etableringskostnad ved hurtig bestilling

Fiber

Med fiber fra Eidsiva Bredbånd sikrer du deg den beste internettkapasiteten for fremtiden med raskt og stabilt nett til din fritidsbolig. Signalet går uforstyrret rett til deg og du trenger ikke å ta hensyn til avstand til basestasjoner, datapakker eller andre begrensninger.

Valgfrihet

Du står fritt til å velge det produktet som passer best for deg og ditt behov. Det vi ser er at våre mest fornøyde kunder foretrekker å ha tv- og internett samlet, da de får pakkepris.

I vår produktkatalog har vi tre ulike pakkeløsninger med tv inkludert med vår partner Altibox. Altibox har et bredt utvalg av underholdning og våre fritidsprodukter inkluderer kanalpoeng man kan bruke til ulike kanalvalg, i tillegg til grunnpakken. Du kan bestille ekstra poeng og da benytte strømmetjenester som HBO, Viaplay, Netflix eller sportspakker. Du kan også bestille bredbånd som frittstående produkt og vi har hastigheter helt opp til 1000 Mbit/s tilgjengelig.

Graving

Eidsiva Bredbånd er godt forberedt for oppgraderingen, og har et betydelig nett av etablerte røranlegg i mange deler av områdene som skal oppgraderes. Dermed vil arbeidene utføres med så lite graving og naturinngrep som mulig. For å hindre mer inntreden på området enn nødvendig, ber vi om at alle som skal bestille våre tjenester, tar kontakt så snart som mulig, før vi gjør oss ferdig i området.

Eventuell installering av fiber fra Eidsiva Bredbånd senere, har veiledende pris på 4990kr, pluss egeninnsats på graving inn til hyttevegg.

Møt oss

Eidsiva Bredbånd holder til i Lillehammer og er den lokale aktør innen bredbåndstjenester. Vi vil gjerne møte hytteeiere og svare på spørsmål – kom innom vår stand under Skeikampen markedsdagen den 08.10.22 for en hyggelig prat.

Bestill

Bestill i dag og få kostnadsfri etablering og ingen egeninnsats med graving.

Se alle medlemsbedrifter