Eidsiva Bredbånd

Skeikampen og Austlid

Eidsiva oppgraderer nå til moderne fiberbredbånd for alle våre fritidsboligkunder på Skeikampen og Austlid.

Gladnyhet til hytteeiere på Skeikampen og Austlid

Oppgraderingen for eksisterende kunder er kostnadsfri, og alle våre kunder vil motta informasjon fra entreprenør som avtaler et passende tidspunkt for oppkobling av teknisk utstyr på innsiden av hytta.

Prosjektet åpner for at fritidsboliger i samme prosjektområde også kan få fiber uten ekstrakostnader eller egeninnsats. Dette forutsetter bestilling før arbeidene i de ulike områdene ferdigstilles. Ordinær pris etter prosjektperioden er 4990 kr, samt egenarbeid med graving fra tomtegrense til hyttevegg.

Kontakt oss, så sjekker vi om du også kan få fiber til din fritidsbolig.

Kontakt oss

Fiber

Med fiber fra Eidsiva slipper du hastighetsbegrensninger ved stor belastning på nettet i helger og høytider. Internett og TV levert gjennom gir mer eller mindre uendelig kapasitet, med suveren hastighet både inn og ut. Du deler ikke kapasitet med andre, og trenger ikke å ta hensyn til avstand til basestasjoner, datapakker eller om andre er på nett samtidig som deg.

Valgfrihet

Du velger det produktet som passer best for deg og ditt behov. Det vi ser er at våre mest fornøyde kunder foretrekker å ha TV og internett samlet, grunnet pakkepris og én kundeservice.

Altibox har et bredt utvalg av underholdning og våre fritidsprodukter inkluderer kanalpoeng man kan bruke til ulike kanalvalg, i tillegg til grunnpakken.

Du kan bestille ekstra poeng og da benytte strømmetjenester som HBO, Viaplay, Netflix eller sportspakker. Du kan også bestille bredbånd som frittstående produkt og vi har hastigheter helt opp til 1000 Mbit/s tilgjengelig.

Våre kunder som på Skeikampen og Austlid som allerede har Altibox, vil naturligvis få tjenesten videreført. 

Se våre fritidsprodukter her

Utbygging

Over 10.000 fritidsboliger i Innlandet vil i løpet av 2023 oppgraderes til moderne fiberbredbånd fra Eidsiva. Trykk her  for å lese mer om oppgraderingsprosjektet.

På Skeikampen og Austlid er vi godt forberedt på oppgraderingen, og har et betydelig nett av etablerte røranlegg i mange deler av områdene som skal oppgraderes. Vi takker for tålmodigheten i innspurten av oppgraderingsprosjektet.

Les mer om prosjektet her