I sommer er det igjen mulig å spille tennis på Skei. Banen bookes på Treffen Kafe. Her kan du også leie racketer og tennisballer.

Tennis har en lang tradisjon på Skei, og det er ikke så lenge siden det var arrangert tennisturneringer og treningssamlinger for tennisspillere. I det senere har det vært lavere aktivitet, men nå er to tennisbaner igjen klare til bruk. I tillegg er det satt opp nett slik at man kan spille volleyball på området.

Vi har ryddet og ordnet litt på og rundt banene, i tillegg til at vi har gjort små reparasjoner i dekket. Nå åpner vi to tennisbaner, og vi håper dette blir et populært tilskudd til andre sommeraktiviteter på Skei, forteller Mensur Gerzic ved Treffen Kafe.

Treffen Kafe er blitt et populært treffsted, og etter en periode med stengte serveringssteder pga smittevernregler, er kafeen igjen åpen. Og sommerbesøket er så langt er over all forventning.

Vi regner med at mange kommer til å bruke hyttene sine i løpet av sommeren, og da er vi glade for å kunne tilby tennis på banene som allerede ligger der, sier Mensur Gerzic.

Mange i fjellet i sommer

På kafeen regner de med godt besøk utover sommeren. Selv om mange tenker på Skeikampen som en typisk snøsikker skidestinasjon, er det stadig flere som får øynene opp for sommeraktiviteter i fjellet. Sykling, vandring, golf og generelt friluftsliv på fjellet er populære aktiviteter.

Og nå altså tennis.

 

Se flere nyheter fra Skeikampen her