Det stabilt kalde været på østlandet har gitt perfekte forhold for snøproduksjon. Lørdag 9. november åpner langrennssesongen på Skei.

I deler av lysløypa og i bunnen av alpinanlegget er det laget en fin sløyfe på tre kilometer. Her er det tilrettelagt for både skøyting og klassisk. Endelig er det klart for skiturer med ordentlig snø under skiene.

Selv om natursnøen lar vente på seg også hos oss, har vi produsert og kjørt ut mye snø denne uka. Vi kan derfor by på veldig gode forhold for langrennsløpere allerede nå til helgen, forteller Rune Slåsletten i Skeikampen Alpinsenter.

Han gleder seg stort å ta imot skiløpere. Det er spådd stabilt kaldt vær og en del sol gjennom helgen, og det vil gi jevne og fine forhold. Det gir også mulighet til å produsere og kjøre ut enda mer snø ved behov.

I følge langtidsvarselet til Yr.no vil temperaturen holde seg godt på minussiden til over neste helg, så vi ser fram til ordentlig blåføre og gode skiforhold framover.

I rute med alpinbakken

Vintertemperaturen sikrer også god snøproduksjon i alpinanlegget, og alt ligger til rette for åpning som planlagt den 16. november. Da får også alpinistene endelig kjenne på skigleden igjen. Med åpning midt i november og avslutning i slutten av april kan alpinistene se fram til over fem måneder med skikjøring på Skei. Bakker, heiser og mannskap er klare til å ønske deg velkommen til ekte høyfjellsglede på ski.

Vi ønsker både eliteutøvere, treningsgrupper og privatpersoner velkommen til snø og fine vinterforhold. Langrennsløperne får fine forhold allerede fra 9. november, mens alpinanlegget altså åpner helgen etter, avslutter Slåsletten.

 

 

Se flere nyheter fra Skeikampen her