Etter mange innspill fra hytteeiere og turister på Skeikampen, har vi i VisitSkeikampen tatt initiativ til Skei-Trimmen. Dette er et utspring fra det populære konseptet Topp-trimmen i Gausdal, og vi har derfor hentet mye inspirasjon fra dem.

Vi har plukket ut 5 turer tilknyttet Skei-området, ikke alle er topper, men vi lover likevel at det er flotte turer som også byr på muligheter for bading og andre deilige naturopplevelser.

Skei-trimmen kan kjøpes hos Joker Skeikampen, Thon Hotell Skeikampen eller Skeikampen Booking og koster kr. 100,-. Vi starter Skei-trimmen fra 15. juni og avslutter 4. oktober. Ferdig utfylte skjemaer må leveres til Skeikampen Booking, Sanatorieveien 27B, 2652 Svingvoll. Du kan også levere kortene enten i skranken til Skeikampen Booking på Skei eller i postkassen på veggen utenfor.

Foto: Visit Skeikampen

Vi har 3 uttrekkspremier til de som fullfører hele Skei-trimmen, samt beste trimturstunt som benytter #skeitrimmen2019 eller sender bilde til visitskeikampen@gmail.com. Premieutdeling vil foregå etter SkeikampenOpp den 5.oktober ca. kl. 14.00.

 

Hvordan fungerer Skei-trimmen?

  1. Kjøp ditt trimkort hos Joker, Thon Hotell eller Skeikampen Booking. Her kan du også få kjøpt gode og nøyaktige turkart over området.
  2. Ta med deg trimkortet og nyt 5 fantastiske turer på Skeikampen. Husk å stemple på hver topp, slik at vi vet du har vært på tur.
  3. Når du har gjennomført alle turene skriver du på navn og kontaktinformasjon og leverer/sender trimkortet til Visit Skeikampen v/Skeikampen Booking.
  4. Møt opp på årets arrangement «Skeikampen Opp» 5. oktober for premieutdeling.

 

Foto: Visit Skeikampen

Årets Skei-trim går til:

  • Skeikampen 1124 moh
  • Dørdalsknappen 1126moh
  • Kyrakampen 975moh
  • Bjørga 956moh
  • Skardbua med Svartvatnet 1068moh

God tur!

Se flere nyheter fra Skeikampen her