Olav Thon Gruppens store satsning på Skei går videre. Til sammen investeres det over en milliard kroner. I løpet av året håper utbyggeren at fellesanlegget i det gamle velkomstsenteret vil stå ferdig.

Det har lenge vært kjent at Olav Thon Gruppen skal utvikle det mest sentrale området på Skeikampen til et av Norges mest ettertraktede fritidsleilighetsområder med et rikt og spennende servicetilbud. Arbeidet går framover, og i løpet av året vil besøkende se noen av de nye fasilitetene.

Det som først var hotellresepsjon for Gausdal Høifjellshotell og senere velkomstsenter, blir et sentralt område også i det nye sentrum på Skei. Her blir det restaurant med plass til 130 gjester i første etasje, mens underetasjen skal romme felles bassengområde og aktivitetsrom med tilhørende garderober.

Vi jobber for fullt mot åpning av fellesanlegg til desember i år. Fellesanlegget vil kunne tilby svømmebasseng, badstue, boblebad inne og ute, barnebasseng, trimrom og aktivitetsrom, forteller Tonje Marie Haugbro. Hun er direktør for Boligsalg i Olav Thon Gruppen.

For Olav Thon Gruppen er det viktig å få på plass en del felles funksjoner samtidig som det bygges leiligheter. På denne måten vil det bli lettere å se mulighetene og opplevelsene som kommer som følge av utbyggingen. Et kjærkomment tilskudd blir den nye restauranten.

Vi ønsker å få på plass et godt serveringstilbud som skal være åpent både på dagtid og på kveldstid. Dette vil være til glede for både dagsbesøkende, hytteeiere og for andre som besøker Skeikampen, sier Haugbro.

Eget servicesenter

For å kunne yte best mulig service til hyttefolk, campinggjester, hotellgjester og alle andre som besøker desitiansjonen, vil Olav Thon Gruppen etablere et eget servicesenter. Her skal man blant annet få mulighet til å kjøpe heiskort, leie skiutstyr, leie leilighet/hytte og kjøpe billett for tilgang til fellesanlegget.

Opp mot 400 leiligheter

Totalt vil det bli opp mot 400 leiligheter på området, og 25 av bygningene som er planlagt i prosjektet er nyoppførte bygninger. Størrelsen på leilighetene vil variere og til enhver tid tilpasse seg hva markedet etterspør. Tidshorisonten det opereres med for hele prosjektet er 10 år. De første leilighetene er allerede solgt.

Totalt vil det bli opp mot 400 leiligheter på området. Illustrasjon: Olav Thon Gruppen

Vi satser for fullt med salg av leiligheter, både de nyrenoverte og de under oppføring, fra høstferien og ut neste vintersesong 2019/2020, sier Haugbro.

Leilighetene er priset fra 1,6 millioner og oppover, og alt salg foregår fra Thon Eiendom. Tonje Marie Haugbro er selv mye på Skeikampen, og hun er opptatt av at utbyggingen skal bli vellykket. Både arkitektur og materialvalg skal passe inn.

Olav Thon Gruppen har vært på Skeikampen i mange år og har et ønske om å skape gode tilbud til de aktive fjellentusiastene. Skeikampen kan tilby alt i gangavstand fra området som nå er under utbygging av Olav Thon Gruppen: alpinanlegg med eget barneområde, nypreparerte skiløyper, golfbane, diverse service-/tjenestetilbud, servering og ikke minst et splitter nytt fellesanlegg med aktiviteter for hele familien, avslutter Tonje Marie Haugbro.

 

 

Se flere nyheter fra Skeikampen her