Slåseterlia Fjellgrend ligger solrikt og usjenert med tilgang til både skiløyper og sykkelstier. Feltet ligger ikke langt fra den nye skistadion, og alt ligger til rette for fine opplevelser sommer som vinter. 69 tomter klargjøres i disse dager – og en er allerede solgt…

Skikometen Johannes Høsflot Klæbo har kjøpt hyttetomt på Skeikampen.

Det er ikke hvem som helst som har kjøpt den første tomta i det nye feltet. Tidligere i år kom nyheten om at skikometen Johannes Høsflot Klæbo har kjøpt tomt på Skeikampen. Tomta ligger øverst i Slåseterlia Fjellgrend, og her vil Høsflot Klæbo etter hvert sette opp sin nye hytte fra Jøra Bygg AS. Etter planen starter byggingen i løpet av sommeren.

Romslige og rimelige tomter

Tomtene i det nye feltet kommer for salg gjennom Jøra Bygg AS og Boligpartner AS. Arbeidet med klargjøring administreres av Gausdalsutbyggerne AS. Anleggsarbeidet for å få på plass infrastrukturen startet rett etter påske, og Johan Georg Johnsen i Gausdalsutbyggerne AS regner med at tomtesalget starter i sommerferien. Til tross for at salget ikke har startet, har det allerede vært interesse for tomtene.

Opparbeidelsen av tomtene utføres i samarbeid mellom de lokale bedriftene Erik Sveen AS, Leine Maskindrift AS og JA Anlegg AS.

De 34 tomtene som selges gjennom Jøra Bygg AS har en snittstørrelse på 1400 kvm. Prisene som er oppgitt går fra 500 000 og oppover. Det samme prisområdet gjelder for tomtene som selges gjennom Boligpartner AS. Tomtene er med helårsvei, bredbånd, vann, avløp og strøm til tomtegrensen.

Vi mener dette er fornuftige tomtepriser i et attraktivt område. Med skiløyper gjennom hyttefeltet og nærhet til den nye skistadion, blir dette et område som passer veldig godt for skientusiaster. God utsikt og gode solforhold trekker også opp, sier Johan Georg Johnsen, daglig leder i Gausdalsutbyggerne AS.

Tomtene ligger usjenert, og reguleringsplanen tillater hytter opp til 230 kvm i området. Den populære “Jønnburunden” går ved tomtene, og her er det fint turterreng også på sommeren. Både sykkelentusiastene og de som liker å gå i fjellet vil finne en rekke fine turer her. Sentrum av Skeikampen med alpinanlegg, golfbane, spisesteder og butikk ligger ca to kilometer unna.

Selve området beskrives av utbyggerne som et område egnet for den kresne, den nysgjerrige, den eventyrlystne og den fritidsinteresserte familie som ønsker tilgang på alt det Skei har å by på sommer som vinter.

Dette feltet er etter planen byggeklart oktober 2019. Vil du holde deg oppdatert om siste nytt på Slåseterlia kan du gå på Skeikampen eiendom sin hjemmeside.

 

 

Se flere nyheter fra Skeikampen her