Med sesongåpning 16. november og avslutning i slutten av april kan alpinistene se fram til over fem måneder med skikjøring på Skei. Bakker, heiser og mannskap er klare til å ønske deg velkommen til ekte høyfjellsglede på ski.

Allerede i oktober startet snøproduksjonen, og heisene åpnet 16. november. Stabilt kaldt vær i høst sikret god snøproduksjon. I starten av sesongen er det idrettslag og treningsgrupper som dominerer blant de besøkende. Skeikampen er kjent som et av de mest snøsikre områdene i landet, og dette gjør at mange legger sine første treningssamlinger nettopp her.

Det at mange aktive legger sesongåpningen til Skeikampen hindrer på ingen måte andre ski- eller brettglade i å ta turen i bakkene eller løypene. Mange har gledet seg til en ny sesong lenge, og det er noe magisk med den første turen på ski – enten det er langrennsski, alpinski eller brett.

Mange fantastiske skidager i fjor

I alpinbakken ser man fram til en ny sesong. Det var riktignok en liten nedgang i antall solgte heiskort som følge av ombyggingen og færre tilgjengelige senger, men dette er forbigående. Det viktigste var at det var mange gode opplevelser i bakken i fjor.

Vi hadde en lang og fin sesong med mange strålende skidager forrige sesong, og vi håper naturligvis på mange fine dager kommende sesong også. Alt ligger til rette for at det skal bli bra, forteller Rune Slåsletten i Skeikampen Alpinanlegg.

Parklivet

Parken på Skeikampen har blitt stadig viktigere, og det blir gode muligheter for å leke seg i parken til vinteren. Å bygge en god park krever imidlertid mye snø, og derfor er ikke parken det første som åpner.

Vi har veldig mange som setter stor pris på parktilbudet. Det er selvsagt en overvekt av unge parkentusiaster, men stadig flere aldersgrupper finner ut hvor morsomt det er å leke seg på ski eller brett i en park, forteller Slåsletten.

Kjøp heiskort på nett eller i automat

Alpinanlegget har tidligere lansert en netthandelsløsning som gjør at besøkende kan kjøpe kortet før de kommer i bakken. På denne måten sparer man tid og kan starte skikjøringen med en gang. I tillegg er det bestilt nye heiskortautomater som vil forenkle kjøp av heiskort. Det aller enkleste er likevel å kjøpe årskort – og den lange sesongen vil gi god valuta for pengene.Alpint Skeikampen

Fakta om Skeikampen Alpinsenter

Alpinsenteret tilbyr 9 heiser, 2 rullebånd og 21 nedfarter på tilsammen 21 kilometer.

Alpinløypene på Skeikampen varierer fra svarte til grønne, som gir et mangfold for hele familien. Eget barneområde med heiser og bakker for de minste, og en moderne og nydesignet terrengpark. Skeikampen Alpinsenter er også en del av Lillehammer Ski Resorts. Sesongstart er 16. november og anlegget er åpent til helgen etter påske. Anlegget er flombelyst, og i høysesongen er det kveldskjøring torsdager og fredager.

 

 

Se flere nyheter fra Skeikampen her