Nå kommer snart de første hyttetomtene i direkte tilknytning til den nye langrenns- og skiskytterarenaen på Skei. Her får du noen av verdens beste treningsløyper utenfor døren – sammen med god solgang og en fantastisk utsikt mot Skeikampen.

Det er utsikten mot den karakteristiske Skeikampen som har gitt navnet Skeikampen Panorama. Området er regulert med 56 nye tomter, og tomtene er byggeklare høsten 2019. Tomtene ligger i lia oppover fra skistadion og i retning Austlid. Terrenget her gir mulighet for å tilby tomter med veldig fin solgang, samtidig som det er kort avstand til sentrum av Skei med alpinanlegg, butikker og andre fasiliteter.

Attraktivt område

Den nye skiarenaen er en stor satsning på Skei. I vår ble løypene godkjent av Det Internasjonale Skiforbundet (FIS), og dette betyr at de tilfredsstiller kravene FIS stiller til konkurranseløyper på høyeste nivå. Med snøsikkerheten på Skei, betyr dette at det her vil være fantastiske treningsmuligheter for de som går på ski – enten man er aktiv eller mosjonist. For de som velger å bygge hytte her, betyr det sannsynligvis veldig gode muligheter på utleiemarkedet.

Skiløypene i anlegget her henger naturligvis sammen med resten av Skeikampens omfattende løypenett, så her blir det mulighet for å gå i varierte løyper. En av de store fordelene på Skei er at du kan velge løyper i skogen om det blåser litt, mens høgfjellet kaller på dager med sol og roligere vindforhold. Også om sommeren er turmulighetene mange og varierte, både til fots og på sykkel.

Fra skiarenaen har man flott utsikt mot Skeikampen. Hyttetomtene overfor arenaen vil ha enda bedre utsikt mot kampen. Foto: Follebu Skiklubb

Planen for skistadion er at det kommer lysløype, skiskytterarena og etter hvert asfalterte rulleskiløyper for sommerbruk. Med dette på plass, vil skistadion fremstå som en veldig god helårs treningsarena. Dette vil bidra til at området blir enda mer attraktivt, og at hytter her vil være populære for mange.

 

Bygges ut av Blåne Hytter og Leve Hytter

Det er 15 grunneiere som har gått sammen om reguleringen av dette tomteområdet. Tomtene er i størrelsen fra ca et mål ned til vel 600 kvadratmeter. Begge hytteleverandørene er anerkjente og har god erfaring fra tilsvarende utbygginger både på Skei og i andre deler av
regionen.

 

Les flere nyheter fra Skeikampen.