Gausdalsmessa er en fin anledning til å se litt nærmere på hva ulike aktører har å tilby på og i nærheten av Skei. I år møter du blant annet Blåtimen, Kolden Gård, Jøra Bygg og Skeikampen Eiendom. I tillegg kommer flere lokale husflidsprodusenter.

Gausdalsmessa er en utendørsmesse som arrangeres lørdagen i høstferieuken. Det legges opp til boder og aktiviteter langs promenaden fra Segalstad Seter opp mot tidligere Velkomstsenteret fra klokka 10:00 til 16:00 lørdag 3. oktober.

Det er vanligvis mange som tar en tur innom Gausdalsmessa denne dagen, og vi håper folk tar turen i år også. Dette er en fin anledning til å møte forskjellig næringsdrivende i området, sier Marie Louise Lørken i Skeikampen Booking.

Skeikampen Booking er også tilstede på Gausdalsmessa. Dersom du er interessert i å vite mer om muligheten for å leie ut egen hytte, eller har behov for å leie hytte, er det en god anledning til å ta en uforpliktende prat.

Heisen går denne lørdagen, så kombiner gjerne turen på Gausdalmessa med en heistur til topps på Skeikampen eller en matbit og kaffe på en av serveringsstedene i nærheten.

 

Se flere nyheter fra Skeikampen her