Tinde Hytter

Vi i Tinde Hytter vet at det finnes like mange tinder som det er mennesker. Derfor har Tinde utviklet fire serier av kvalitetshytter – alle med hver sine særtrekk og egenskaper. Vi bygger din hytte spesielt for deg og dine, slik blir den et sted der du kan dyrke de gode opplevelsene i livet.

Rune Wiik
Tlf: 95 00 81 95
epost: rw@tindehytter.no

Tore Rugsveen
Tlf: 45 77 71 88
epost: tore.rugsveen@tindeutvikling.no

Se hva Tinde kan tilby på Skeikampen

Tinde Hytter har med 40 års erfaring utviklet seg til å bli en av landets ledende hytteleverandører. Vår spesialitet er å levere nøkkelferdige hytter.

Vårt hovedkontor og våre to fabrikker ligger i Ringebu, midt i Gudbrandsdalen. Vi er også å finne på Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta, rett nord for Oslo.

Gudbrandsdalen er kjent for sine solide og gode håndverkstradisjoner. Disse verdiene bygger vi videre på i alle våre leveranser. Våre dyktige og fleksible medarbeidere sørger for at alle hyttene blir tilpasset dagens krav til brukervennlighet og komfort. Vi kan også spesialtilpasse løsninger og detaljer, tilpasset byggeskikken i det området du skal bygge hytta.

Skeislia

På Skeikampen tilbyr vi nå i Skeislia nøkkelferdige hytter fra kun kr 2.350.000,-. Det skal bygges i 20 solvendte tomter med utsikt mot vest og den nye skistadion på Skei.

Tomtene ligger gunstig til med gode solforhold fra morgen til kveld i nedre del av tomteområdet, 780-800 m.o.h. Her er omkringliggende granskog som beskytter mot vær, vind, og innsyn. Skiløyper i umiddelbar nærhet som fører deg inn i et stort løypenett både til høyfjellet, og i skogsløyper.

Tindelykkja

Hyttefeltet ligger i sentrum på Skei. Tindelykka planlegges utbygd med 44 hytter, førte byggetrinn har 14 hytter. Planlagt oppstart er vinteren 2018.

Området bygges ut med tre hyttemodeller. Alle tre modellene er hytter vi har solgt mange av med veldig gode tilbakemeldinger.

Se flere hytteleverandører