Det er lite som er så hyggelig som en langhelg eller en liten uke med gode venner. Stadig flere ser hvor fint det er å leie en storhytte hvor man bor under samme tak, kan lage maten sammen og nyte lange kvelder ved matbordet eller med brettspill i stuen.

Ikke bare er det superhyggelig å dra en gjeng på store hytter som er tilrettelagt for mange personer. Det er også et rimelig overnattingsalternativ når man deler kostnaden på antall hoder. En vinn-vinn situasjon, med andre ord.

En storhytte er perfekt for vennegjenger, treningsgrupper eller for andre sosiale lag. Feiring av bursdager eller andre merkedager er også ypperlige på en storhytte. Her kan det kombineres med skiaktiviteter etter ønske på vinteren, eller golf, sykling og andre sommeraktiviteter i den varme årstiden.

Ta teambuildingen på hytta

Større utleiehytter egner seg også godt for de som trenger noen dager utenfor kontoret eller arbeidsstedet. Enten det er en prosjektgruppe, en ledergruppe eller et styre som trenger å komme seg ut av sine vante omgivelser, kan en fjellhytte være en løsning. Frisk fjelluft, aktiviteter etter ønske og vidsyn over fjellet er sannsynligvis gode forutsetninger for gode beslutninger og gode prosesser. Kanskje kommer de aller beste ideene mens gruppen i fellesskap jobber fram et bedre måltid etter en aktiv dag. Mye kreativt tankearbeid kan foregå over kjeler og stekepanner… Derfor: Ta med jobben til fjells!

Ny storhytte i Skeikampen Booking

I Engelykkja sentralt ved både bakke og skiløyper finner man det siste tilskuddet til storhytter til leie gjennom Skeikampen Booking. I den vel 200 kvadratmeter store Jørabygg-hytta er det blant annet fire bad, stor sauna, sportsbod med gjestetoalett og vaske- og tørkerom. Til sportsboden og tørkemulighetene har du separat inngang, så her slipper du dra skiutstyret gjennom hytta. Det er sengeplass til 20 personer i hytta.

 

Det er en stor stue med mange sitteplasser. Foto: Skeikampen Booking
Det er god plass rundt spisebordet til å spise sammen. Foto: Skeikampen Booking

På kjøkkenet er det god plass til mat i et dobbelt kjøleskap, god plass til å kokke og ikke minst god plass til å spise samlet. Det er en stor stue med mange sitteplasser. TV, internett og peisovn. Rundt spisebordet får man plass til opptil 30 personer, og det er en åpne stue og kjøkkenløsning.

Denne hytta kan leies sammen med nabohyttene Engelykkja 1B og 3, slik at man til sammen kan ha opp mot 40 sengeplasser rundt tunet. Med ski-inn og ski-ut for både alpint og langrenn er dette et perfekt utgangspunkt både for treningsgrupper og for andre aktive grupper.

Vi ser at det er mange som ønsker å leie større hytter, og vi er veldig fornøyde med å kunne tilby fleksible løsninger. Det er mange grupper – treningsgrupper, vennegjenger eller folk som reiser med jobben – som etterspør boenheter med god plass, og nå har vi fått til en ny løsning som gir et nytt tilbud til disse, sier Marie Louise Lörken i Skeikampen Booking.

Flere muligheter

Den nye Jørabygghytta i Engelykkja er ikke den eneste utleiehytta med plass til større grupper. I Skeikampen booking er det til sammen 4 hytter med sengeplass til 14-15 personer eller mer. I størrelsen under, (10 – 14 soveplasser) er det flere enheter. Som leietaker har du alle muligheter. Det er for eksempel to store hytter i Klevabergvegen – en med vel 20 senger og en med 14 (15) senger. Begge er utstyrt for selvhushold, og den største har åtte soverom. Her er det med andre ord også god plass til storfamilien eller andre grupper.

Hytta er på 150 kvadratmeter med 15 senger. Foto: Skeikampen Booking

I Torsdalsvegen ligger er det også en relativt ny hytte med 15 senger. Hytta, som ble bygget i 2017, er på 150 kvadratmeter og byr på ski-inn og ski-ut, kort vei til butikk, golf og det meste andre som ligger sentralt på Skeikampen.

I denne hytta over to etasjer finner man stort kjøkken med det du trenger av utstyr, stor stue og en ekstra TV-stue i første etasje, en mindre stue i andre etasje og en stor, solrik terrasse med fin oversikt over løyper og bakker som ligger like utenfor hytteveggen.

Det finnes også alternativer utenom Skeikampen Booking: Skei Seter, også kjent som Blihovdsetra, eies av familien Blihovde i Svingvoll, og drives av Skei Seter DA.

På Skei Seter finner du for eksempel fire storhytter i et tun. Hver hytte er på 250 kvadratmeter og har 18 sengeplasser fordelt på 7 soverom. Hyttene ligger meget sentralt og passer perfekt for vennegjenger, firmaturer, julebord, skisamling eller andre arrangement. Hver hytte er på 250m2 og har 7 soverom og 18 sengeplasser. Nærmeste nabo er Skeikampen Alpinsenter, langrennsløyper og Skei Golf.

Ett annet sentralt beliggende alternativ er Rustsetra. Her er det 16 senger fordelt på 5 soverom. Hytta ligger med ski inn/ski ut, har to stuer, to et lite og et stort kjøkken og gode parkeringsmuligheter. Rustsetra ligger rett ved alpinanlegget, ikke langt fra Fjellkirka.

 

Se flere nyheter fra Skeikampen her