Kanskje trenger vi julekonserter mer enn noen gang i en tid med restriksjoner og begrensninger. Kanskje er det akkurat nå, i en utfordrende tid for både næringsliv og kultur, at vi bør støtte opp litt ekstra til de som inviterer til konserter og ulike arrangement.

Familien Lopes er blant de som inviterer og byr på seg selv. Nå trår de til igjen med et tett og variert juleprogram på Segalstad seter. Tradisjonen tro vil de fylle lokalene med god julestemning, musikk og moro. Her vil det gå slag i slag med konserter, afterski, karaoke og trubadurer. Vertskapet selv vil bidra med sang og musikk, men i tillegg kan du oppleve trubadurene Tom Bogstad og Jan Hovde, Roar Bekkevold, trubadur Doffe, Thomas Paulsberg og trubadur Engevold. Gry Lopes vil sørge for flere karaokekvelder, det er bare å sjekke hele jule- og vinterprogrammet for mer info. på deres FB-side.

Utpå nyåret står bla. Duo Dos Mosquitos (Tom Bogstad og Elinor) og Duo Sjur og Tommy på programmet. Det er bare å glede seg til jul – og til et nytt år!

 

Arrangementene blir gjennomført på en trygg og forsvarlig måte etter koronarestriksjoner og smittevernshåndtering.

 

Se flere nyheter fra Skeikampen her