Å kjøpe julegaver trenger ikke bety å stresse rundt på et overbefolket kjøpesenter etter jobb. Kombiner heller gaveinnkjøpene med en hyggelig hyttetur på Skei.

På fjellet kan du kombinere hyttelivet med gode førjulsopplevelser. En skitur på formiddagen, hyggelig julehandel på ettermiddagen og en bedre middag på hytta eller et spisested i området må være den optimale måten å løse juleforberedelsene på.

Lillehammer har kanskje landets aller fineste gågate. Julepyntet og i vinterdrakt er det ikke lenger noe kanskje. Dette er landets fineste julegate!

Foto: Jørgen Skaug

Ikke bare er det koselig å gå rundt og oppleve stemningen i Lillehammer sentrum. Det er også mulig å finne butikker som du ikke finner andre steder. Kombiner dette med hyggelige kafeer, gallerier og museer, og du har oppskriften på en fin opplevelse. Julegata i Lillehammer er også et yndet fotoobjekt for besøkende og fastboende. Ta med hele familien og ta årets julekort her.

Handelssenteret Segalstad Bru

Du finner naturligvis også gaver nærmere Skeikampen. Sport 1 Gausdal har naturligvis mange gode gaveideer til de som bruker fjellet mye. Dersom du sliter med at de som skal motta gavene har alt, så kan et gavekort på sportsforretning være en populær gave. Dersom du vil gi en ting, er det bare å utfordre betjeningen. Kanskje kan dere sammen finne den geniale gaven.

Blomster går aldri av moten som oppmerksomhet – enten det er som gave eller som en oppmerksomhet ved besøk eller middager. Ta en tur innom Hageland Gausdal så finner du noe som passer.

Gi opplevelser

I en tid da vi har nok av ting, men kanskje litt for lite tid, er opplevelser en flott gave. Heiskort, noen timer med en skiinstruktør, en middag, billett til konserter, teater eller annet er fine julegaver. Opplevelser du planlegger og gjennomfører selv kan også være gode gaveideer; hva med å gi bort en telttur, middag tilberedt over bålet utendørs, måneskinnstur på truger eller en pilketur? Alt sammen unike opplevelser som du kan gjøre sammen – og gjerne på Skeikampen.

 

Les flere nyheter fra Skeikampen her.