Du trenger ikke bekymre deg for langrennsformen selv om du iblant blir forbigått på Skeikampen. Det er som kjent et populært sted å trene for  verdenstoppene i langrenn.  Nå i starten av januar var det Johannes Høsflot Klæbo som la en treningsperiode på Skeikampen etter suksessen i Tour de Ski.

Høsflot Klæbo la ut flere bilder på sin instagramkonto fra oppholdet på Skei. I tillegg la han ut video på sin youtube-konto. Med nærmere 320 000 følgere på Instagram og nesten 80 000 abonnenter på youtubekontoen, blir det lagt merke til.

På det første bildet han postet er han på ski i solfylte løyper på Skei – med teksten «Ski under beina igjen etter touren» etterfulgt av to «solbrillesmilefjes». Etter tre dager har innlegget fått nesten 63 000 likes og en rekke kommentarer.

På ski på Skeikampen. Bildet er fra Johannes sin instagramkonto.

I videoen er det omvisning i hytta han bor under oppholdet. Også her er det stort engasjement. Det er tydelig at Høsflot Klæbo også engasjerer uten ski på beina.

Om du skulle bli forbigått på ski senere i vinter: Husk at det er flere toppløpere som ofte er å se i løypene. Både Heidi Weng og Astrid Uhrenholdt Jacobsen legger jevnlig ut bilder fra løypene, og snart er skiskytter Tarjei Bøes hytte ferdig…

Vi ønsker alle skiløperne god tur i løypene og lykke til i vinterens konkurranser.

 

Les om flere nyheter på Skeikampen her.