Sitter du på det sentrale østlandsområdet og stirrer ut i grå gater? Savner du julesnøen? Kom til Skeikampen. Snø i trærne, blå himmel, nesten en meter snø i terrenget og milevis med skiløyper venter på deg.

Skeikampen er kjent som en av de mest snøsikre skidestinasjonene i landet. Nedbøren som har kommet som regn i lavereliggende strøk, har kommet i fast, hvit form på Skei. Julestemningen er perfekt, og nå varsles et nytt snøfall før jul. Deretter ser det ut til å holde seg på noen få minusgrader gjennom julen.

For å si det på en annen måte: Det blir en fantastisk hvit jul med alle muligheter for å kose seg på ski i løyper og bakker.

Her kan du se vårt komplette juleprogram: https://visitskeikampen.no/jul-pa-skeikampen/

Kort vei til vintereldoradoet

Fra Oslo er det kun to og en halv time effektiv kjøring til Skeikampen. Her venter den hvite julen – og den kan kombineres med perfekt familiekos. Det er ikke bare skimuligheter som trekker folk til fjells. Med en meter snø å boltre seg i kan man bygge sin egen akebakke, hoppbakke eller finne sin egen sti på truger. Tenk så fint å komme seg inn foran peisen i en koselig hytte etter en hel dag ute i snøen.

Fortsatt mulig å leie overnatting

Mange velger fjellet for både julehøytiden og i nyttårshelgen. Likevel finnes det noen ledige hytter og leiligheter for korte opphold i romjula og i nyttårshelgen. Helgen etter nyttår er også en perfekt tid for å avslutte juleferien på fjellet. Foreløpig er det litt mer ledig i helgen etter jul. Gå inn på https://www.skeikampenbooking.no/index.php/no/r360#search/1004 for å finne alternativer som er ledig.

Noen eksempler på ledige boenheter:

Leilighet i Fjellandsbyen 1C, 30/12-1/1

https://www.skeikampenbooking.no/no/component/k2/item/188-skeikampen-booking-Fjellandsbyen-1C

Hytte i Hestkjøllvegen 38, 30/12-5/1

https://www.skeikampenbooking.no/no/component/k2/item/289-skeikampen-booking-hestkj%C3%B8llvegen-38

Hytte i Klevabergvegen 27, 27.-29/12

https://www.skeikampenbooking.no/no/component/k2/item/268-skeikampen-booking-klevabergvegen-27

Leilighet i Peer Gyntvegen 954F, ledig frem til 29/12.

https://www.skeikampenbooking.no/no/component/k2/item/167-skeikampen-booking-veslesetervegen954f

 

 

Se flere nyheter fra Skeikampen her