Treffen Kafé har hatt som mål å bli det naturlige møtepunktet på Skei – enten du vil ha god mat, en kaffekopp eller kaldt drikke etter en dag i fjellet. Nå kan du også kjøpe bakervarer i kafeen.

Treffen Kafé har inngått samarbeid med Gaia Bakeri på Fåberg. Gaia produserer skikkelig håndverksbrød. Surdeigsbrødene har fått mye skryt av lokale kunder, og Espen Nylende på Treffen Kafé er sikker på at brødene faller i smak.

Vi har prøvesmakt en del brød, og de er helt utrolig gode. Jeg tror det er det beste brødet jeg har smakt, forteller Espen.

 

Det blir i første omgang mulig å kjøpe tre ulike brød – et Skeibrød, et landbrød og et rugbrød. Brødene lages med gamle melsorter, og samtlige brød er langtidshevede surdeigsbrød.

Salg av håndverksbrød starter lørdag 21. november. Brødene blir tilgjengelig i helgene, og selges i kafeens åpningstid. Det betyr på denne tiden av året at salget starter klokken 1300.

Planen er naturligvis også å bruke disse brødene i ulike retter i menyen på Treffen, blant annet som brød til suppe og til grillet sandwich etc. Det jobbes med en ny og utvidet meny på Treffen Kafé, og brødene fra Gaia håndverksbakeri blir en viktig ingrediens i enkelte retter. Informasjon om bakeriet finner du ved å søke på Gaia Bakeri på Facebook.

Kunstfotoutstilling og salg av bilder

Salg av brød er ikke den eneste nyheten på Treffen Kafé. Det er også satt opp en fotoutstilling med muligheter for å kjøpe kunstfoto. Reidun Westvik Lauritzen er fotografen bak bildene som er utstilt. Motivene er lokale, og bildene er trykket på ulike materialer som for eksempel metall, plexiglass og glass. Konseptet er enkelt – betal med Vipps, skru ned bildet og ta det med deg. Det er førstemann til mølla, og kanskje finner du årets hyttejulegave mens du venter på maten eller er innom for å kjøpe brød.

Vi har fått mange kommentarer og tilbakemeldinger. Her slår vi flere fluer i en smekk: Bildene pynter opp, samtidig som gjester kan kjøpe bildene, forteller Espen Nylende.

 

Ikke minst markerer det at Treffen Kafé er mer enn bare en kafé. Nå kan du kjøpe godt brød, kikke på vakre bilder, ta en kaffe eller noe annet å drikke eller ta en god lunsj eller middag. Hele konseptet bygger på at det skal være lav terskel for å besøke Treffen, og at dette skal bli et naturlig møtested sentralt på Skei.  

 

 

Se flere nyheter fra Skeikampen her