Med golfkurs har vi fått enda en aktivitet vi vi kan gjøre sammen når vi er på hytta. Nå angrer vi på at vi ikke også tok med Lone på sju år på kurs. Det forteller Hege Havn etter at hun, datteren Ada (16) og sønnen Mads (13) tok kurset «Veien til Golf» på Skeikampen i slutten av juni.

Lillehammerfamilien, som også inkluderer ektemann og pappa Stig Børresen, har hatt hytte på Skeikampen siden 2012. Med hytte kun en halvtimes kjøretur fra hjemme, blir det mange hyttebesøk i løpet av året – sommer som vinter. Som for så mange andre er det mye ski om vinteren og mange fotturer til toppene i området om sommeren. Pluss lange kvelder ved bålpanna ut på terrassen, selvsagt. Med golfkurset på plass blir det enda en familieaktivitet på hytta.

Golf er utrolig enkelt tilgjengelig når du har hytte på Skei, og vi har allerede spilt flere runder etter kurset. I tillegg til at det er en morsom aktivitet for familien, er det rett og slett veldig fint på banen – særlig på det øvre partiet, forteller Hege.

Golfkurset er noe de har tenkt på i flere år, men som ikke nødvendigvis har passet inn i andre planer. Stig har spilt golf lenge, men resten av familien har vært litt på driving range-en. Nå passet det endelig med kurs, og Hege skryter av opplegget fra Skei Golfklubb:

Fra gammelt av har kanskje golf hatt litt snobberykte. Det er ikke tilfellet på Skei. Vi har opplevd klubben og menneskene som svært imøtekommende og trivelige. Vårt inntrykk er at det er veldig godt miljø, og at det er veldig greit å være nybegynner med mange spørsmål, sier Hege.

Midt i målgruppen for Skei Golf

Det siste, avgjørende slaget. Golfkurset tar for seg alle sider av det å spille golf – inkludert hvordan du setter den avsluttende «putten». Foto: privat

Vi har tidligere skrevet om den positive 2018-sesongen for golfklubben på Skei. Både hytteeiere og lokale er viktige målgrupper for Skei Golf, og klubben har særdeles gunstige tilbud om kurs, medlemskap og fritt spill på golfbanen for nybegynnere. Idéen er å senke terskelen slik at folk kan få prøve ut om golf kan være en hyggelig aktivitet som passer for den enkelte.

Klubben selv hevder at de sannsynligvis har Norges beste tilbud for nybegynnere. Dette innebefatter kurset «Veien til golf», fullverdig medlemskap i Skei Golfklubb og fritt spill til en svært gunstig pris første sesong.

Man kan lese mer om dette på klubbens hjemmeside på www.skeigolf.no

 

Se flere nyheter fra Skeikampen her