Den spesielle sommeren med restriksjoner på utenlandsreiser har påvirket turisttrafikken på flere måter. For Skei Golfklubb har det trolig bidratt til en jubelsesong.

Golfklubben har hatt en jevn økning hvert år siden 2014, men årets sesong slår alle rekorder. Antall gjestespillere (golfspillere fra andre klubber) har økt med godt over 100 % – noe som er veldig hyggelig. Gjestespillerne kommer i tillegg til vanlige medlemmer. Det har også vært en veldig god utvikling i antall medlemmer; med 120 nye medlemmer er Skei Golfklubb oppe i 632 medlemmer.

Omsetningen av varer i butikken har økt med 150 %, mens trafikken på treningsområdet (drivingrangen) er tredoblet.

Det er selvsagt hyggelig med økt trafikk. Det er stadig flere som får øynene opp for hvor fint det er på fjellet om sommeren, og for mange er golf en viktig del av sommertilbudet på Skei. Vi er veldig godt fornøyd med sesongen, og vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra besøkende, sier Morten Sæther i Skei Golf.

Klubben er også kjent for uhøytidelige golfturnieringer, og deltakelsen i disse har også vært god. Jubileumsturneringen Thon & Blåne Hytter Hole in One i starten av september var for eksempel fullbooket en måned før arrangementet. Kanskje var det muligheten til å vinne et komplett byggesett av en Blåne sportshytte til den som klarer å få ballen i hullet på ett slag på hull nr. 4 som fristet deltakerne? Uansett er det gøy å se at det er stor aktivitet og interesse for golf på Skeikampen.

Både deltakelse på arrangementer, godt besøk og økende antall medlemmer viser at 25-årsjubilanten Skei Golfklubb er livskraftig som aldri før, avslutter Morten Sæther.

 

 

Se flere nyheter fra Skeikampen her