Her vil det fortsatt bli matbutikk, bekrefter Terje Seielstad som eier lokalene der Joker Skeikampen holder til.

Terje Seielstad vil fortsatt ha matbutikk på Segalstad seter

Etter at det ble kjent at driverne av ”Jokern” vil åpne ny butikk på Sør-Skei, er det mange som har spurt hva som skal skje med lokalene på Segalstad Seter.

Seielstad forteller at det blir en Coop-butikk som skal inn i nyoppussede lokaler på nyåret, og at det er datteren Vanessa som skal drive butikken.

Med to matbutikker på Skeikampen skulle det dermed ligge godt til rette for å bruke ski, spark eller sykkel til butikken. Om du har leilighet på Høyfjellstunet eller hytte i Kjoslia kan du la bilen stå når du skal handle, enklere kan det neppe bli.

Det begynte med kaffeservering i 1952

Segalstad seter, lenge før Joker og Coop var påtenkt

Terje Seielstad drev matbutikken selv fra han åpnet i 1980 og frem til 2011, men siden den gang har han leid ut lokalene til andre drivere. Men det hele begynte med kaffeservering i 1952. På den tiden var det gammeldags seter med fjøs, utedo og kyr som beita utenfor. Men ettersom gjestetrafikken økte var det en uheldig kombinasjon å ha fjøset vegg i vegg med kaffeservering. Fjøset ble flytta, trafikken økte, og snart var det servering sommer som vinter. Dette var begynnelsen på dagens butikkdrift på Segalstad Seter.

 

 

Se flere nyheter fra Skeikampen her