Snøsikkert, lang vintersesong, alltid preppa langrennsløyper og varierte skimuligheter trekker folk til Skeikampen.

 

Populære Skeikampentomter

Skeikampen Eiendom har stadig stor etterspørsel etter og interesse for tomteområder på Skeikampen. Med en fjorårsvinter som bød på utfordringer knyttet til snø og skiføre for mange destinasjoner, er Skeikampens snøsikkerhet noe av det viktigste for mange tomtekjøpere.

En lang vintersesong og et snøsikkert område med gode og varierte skimuligheter. Det er noe svært mange av dem som planlegger å bygge seg hytte er opptatt av, sier Ola Idar Løkken i Skeikampen Eiendom.

Skeikampen Eiendom er en sammenslutning av om lag 30 grunneiere som har tomter til fritidsboliger til salgs. Målet er å styrke og samkjøre markedsføringen og utviklingen av Skeikampens forskjellige tomteområder. Salget så langt tyder på at de lykkes med markedsføringen, og dette gir igjen behov for å tenke langsiktig i videreutviklingen av nye tomteområder. Så langt i 2017 har grunneiere tilsluttet Skeikampen Eiendom solgt over 60 tomter.

Hytteeiere og andre brukere av Skeikampen er de beste ambassadørene. Mange av de vi selger tomter til har en relasjon til Skeikampen på en eller annen måte. De har gjerne venner eller familie som har hytte i området, eller de har besøkt området i en eller annen sammenheng. Det er vi selvsagt glade for; det viser at Skeikampen er et område folk trives i, sier Løkken

Markedsføring og salg er den mest synlige aktiviteten for Skeikampen Eiendom. Men langsiktig jobbing med utvikling av nye områder er også en oppgave. Det er foreløpig en tomtereserve i de områdene som er klare, men det er stor etterspørsel etter tomter. Det er en lang prosess å tilrettelegge for nye hytteområder, og i dette arbeidet er Skeikampen Eiendom opptatt av å ta vare på Skeikampens egenart.

Vi skal fortsette å ta vare på Skeikampen og miljøet her. Det skal fortsatt være et sted med seterfølelse på fjellet med et usnobbete og trivelig miljø. Dette er et viktig premiss i den videre utviklingen av tomteområder, forteller Løkken.

Dette er også noe tomtekjøpere er opptatt av. Snø og skiaktiviteter er viktig for mange, er det naturlig nok flere ønsker. Typiske ønsker er turmuligheter både på sykkel og på beina sommerstid og på ski vinterstid – i et landskap med både skog og fjell. Et rolig og avslappende miljø er også stikkord som går igjen.

Dette er noe Skeikampen har vært kjent for, og målet er at dette skal være faktorer som får besøkende til å trives på Skeikampen også framover, sier Løkken.

Flere senger = bedre tilbud

Mange av kjøperne og interessentene Skeikampen Eiendom er i kontakt med, er yngre familier. De bruker gjerne hytta mye, og når de ikke er der selv, leies den ut. På denne måten blir det færre kalde senger på Skeikampen. Detter gir mer trafikk både på butikker, serveringssteder og i skibakken, noe som er positivt alle som besøker Skeikampen. Aktivitet og økt besøk fører til bedre tilbud, og gir en bedre totalopplevelse for alle.

Hvor finner man tomter

Den enkleste måten å finne ut hva som er ledig av tomter, er å gå inn på www.skeikampeneiendom.no Der ligger det en oversikt over forskjellige områder som er tilgjengelig nå, og denne oppdateres etter hvert som nye områder utvikles. Det er også mulig å gå inn i katalogen med oversikt over aktuelle områder og navn på kontaktpersoner. Her finnes også en oversikt over sju forskjellige hytteleverandører som Skeikampen Eiendom samarbeider med.

Les mer om hvorfor Skeikampen ble kåret til et av landets beste hytteområder. 

Skeikampen eiendom 2448

For Visit Skeikampen
Anders Lindstad
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.