Enda har ingen funnet sølv i den historiske gruva Knutshola, men det er uansett en fin tur opp om Kyrakampen - med eller uten sølv i gruva.

Skeikampens første festival går av stabelen 9.-11. august 2018 - er du klar? 

Har du hytte på Skeikampen og ønsker å sette opp eller fornye gjerdet rundt eiendommen? Her kan du få noen nyttige tips.

El-sykkelsalget er på vei opp. Bedre utvalg, bedre kvalitet på syklene til mer akseptabel pris og en generell trend med fokus på el-kjøretøy, er faktorer som bidrar. Og så er det veldig gøy, da…

På Aulestad blir du kjent med forfatteren, mennenskerettighetsforkjemperen og samfunnsdebattanten Bjørnson. I sommer er det både omvisninger og ulike aktiviteter på Aulestad.

I år er det Gausdal kommune som er med og inviterer til St.Hans på Maihaugen, bli med og opplev ekte Gausdalskultur!

Årets Visit Skeikampen sommermagasin er ute. 

På vei inn i den varme årstiden med lyse sommernetter er det mye å glede seg til på fjellet. Lange skiturer og kalde, friske kinn avløses av varme dager og sykkel, vandring, bading, fisking, fotografering og alt annet som hører sommerfjellet til.

Balle Hagen kan mer enn å kjøre skispor. Les mer om hva som skal til for å finne igjen golfbana etter en vintersesong.

"Dette er en viktig utvidelse av et allerede godt langrennstilbud på Skeikampen. Det blir et av de beste langrennsanleggene i hele Norge".

Kongressalen på Thon Hotell Skeikampen var stappfull når Samarbeidsutvalget for fritidsboligforeninger på Skei/Austlid avholdt til sitt årlige påskemøte langfredag.

Har du begynt å tenke at du har vel mange skiturer i samme løype på Skeikampen i vinter? Det skal det ikke være noen grunn til, les mer om det utbredte løypenettet på Skeikampen.