juli, 2022

24jul(jul 24)11:0031(jul 31)17:00Sommerutstilling på MyresetraMaleri og keramikk på setra

Arrangementsinfo

Eva Willix inviterer til Sommer-, kunstutstilling  i det gamle fjøset på Myresetra!

Åpning søndag 24. juli kl. 11.00. Tore Helseth synger og spiller på åpningen.

Velkommen til en flott sommerutstilling på Skei. Vi er fire kollegaer fra FABRIKKEN på Lillehammer som siste uke i juli vil fylle det vakre gamlefjøset på Myresetra med spennende kunst. Myresetra ligger oppunder Skeikampen, forbi Skei fjellkirke og helt inn, og ned, og der er vi:

Eva Willix har nå sin tredje utstilling på Skei, og var den første som hadde separat utstilling der i påsken 2018. Eva har jobbet som billedkunsten i 36 år og hennes lys i sine malerier er blitt hennes varemerke. Hun har også trykk av flere av maleriene.

Eva er kjøpt av flere offentlige instanser, og hatt flere utsmykningsoppdrag bl.a. Solveig og Bjørn Runde Gjelsten som valgte hennes kunst da de kjøpte Pellestova, og bygde den nye Pellekroa i 2019.

Ellen V. Larsson – glassblåser, kunstglass

Ellen har egen glasshytte på Lillehammer. Hun jobber med bruksting og kunstprosjekter i glass, ofte kombinert med andre materialer som kobbertråd og tre. Ellen er svensk og har vært glassblåser i 15 år.

Maj H. Klausen – keramiker

Maj er etablert i eget «Kreativ keramikk» i Fabrikken på Lillehammer. Hun har gjennom 25 års erfaring jobbet fram et rustikt utrykk med ulike oksyder og leire med grov chamott (sandkorn) som preger produktene.

Vera Fredny Solem – keramiker

Vera er keramiker i Fabrikken på Lillehammer med spesialitet i store fat for vegg og på bord, som gjerne forteller en historie. Ofte med glass smeltet inn i motivet. Hver ting er unik. Store boller, lysdamer, samt unike pynteskåler med glass.

 

Fjellglede Kaffebar & Interiør selger kaffe/te og sine utrolig gode kanelsnurrer under utstillingen.

 

 

 

 

Tid

24 (Søndag) 11:00 - 31 (Søndag) 17:00

Sted

Myresetra

Myresetervegen 23

X