april, 2022

10apr10:0014:00Skeisprinten og KM for OpplandFristil

Arrangementsinfo

Skeisprinten arrangeres i samarbeid Follebu skiklubb og Gausdal skilag. Rennet er sonerenn for klassene 8-12 år, og KM for 13 år til senior. Det er åpent for alle å delta. Egen premieutdelig 1-3 plass for kretsløpere i tillegg til ordinær premiering klassevis.

Rennet går i fristil. De minste går poengsprint, klasse 8-9 slås sammen og går 2 heat. 10 år går 2 heat, 11 og 12år går 2 heat + finale. Klasse 13 år og opp går prolog og finaler. Ved lite påmelding kan det være aktuelt med sammenslåing av klasser (2 og 2 år) for å få til gode finaler.

Startlister og resultatlister sammen med nødvendig info for arrangement vil også legges ut på EQ timing. Startliste og startoppsett trekkes/settes opp lørdag ettermiddag. De yngste starter først på dagen. Arrangement for 8-12 gjøres ferdig før prologstart fra 13 år og opp.

Løyper og stadionkart: 8-10 år kort løype ca 500m, 11-14år ca 750m 15år – senior ca 1km.

Vi minner om Fluorforbud for alle klasser opp tom 16 år.

For å hindre kollisjoner ute i løypa, oppfordres det til ikke å bruke konkurransetraseene for oppvarming mens konkurransene pågår, bruk alternative løyper på stadioen. Startnummer deles ut på vei inn til start, startnummer beholdes til man er ferdig for dagen.

All resultatservice vil skje gjennom speaker, på nett og ved oppslag på stadion.

Tidtakersystemet er Emit. Alle klasser skal bruke tidtagerbrikke. (I finale er det ikke tidtagning, men brikke brukes til identifisering av løper og rekkefølge i mål) De som ikke har egen brikke, får utdelt leiebrikke ved start. Brikkeleie for løpere over 11 år (kr. 50,-) faktureres til klubbene i etterkant av rennet. Vi ønsker at løper kommer til startområde 5 min før start.

Det er ikke eget rennkontor, bruk våre funksjonærer på stadioen, og gjør dere kjent med informasjon om renn, løyper, mm før oppmøte

Alle løpere som har fylt 13 år skal ha betalt lisens ( eventuelt engangslises på kr. 60.-.)

Startlister og resultatservice blir kunngjort på EQ timing i finaler sannsynligvis vedlagt som fil. På EQ timing er det også mulighet for etteranmelding. Vi har ikke «inne»-fasiliteter på stadioen, så kle dere for en dag ute.

Premieutdeling: Annonseres av speaker kort tid etter målgang siste heat i klassen. Felles premieutdelig for KM etter siste finale er ferdig.

Parkering ved stadioen kr. 50.- og det skal kun betales med VIPPS #503738 (Gausdalsrennet), vi oppfordre alle til å betale på forhånd.

Påmeldingsavgift etter skiforbundets retningslinjer: 130,-/150.- Vi gleder oss til en hyggelig sesongavslutning.

Påmeldingsfrist: 06.04.2022

Meld deg på!

Sponsorer-Skeikampenrennet

 

Tilbake til flere arrangementer. 

Tid

(Søndag) 10:00 - 14:00

Sted

Skeikampen Sentrum

Arrangør

Follebu Skiklubb

Kjøp billetter

Meld deg på!
X