fbpx

april, 2019

15apr(apr 15)12:0022(apr 22)16:00Påskeferie på SkeikampenPåskeferien fra 13-22. april 2019

Arrangementsinfo

Vi steller i stand moro og aktiviteter for hele familien i påskeferien på Skeikampen.

 

Vi byr på ekte påskestemning med ulike aktiviteter både for barn og voksne. I år har barna mulighet til å oppleve et magisk trylleshow og får lære seg å trylle. Det blir også barne disko, barnas rocketroll og ballongskole. Hele familien kan delta i familiequiz og få flotte premier. Gled dere også til Kai Roberts store PÅSKESHOW og trubadur Ole Kristian Engevold om kvelden.

 

I samarbeid med Norskalgi byr vi på blant annet Solo-bowling, Mini Hoppbakke, SWIX Snøballkast, Badmintonbane, Minigolfbane og ikke minst, Radio Skeikampen med underholdende program og spennende konkurranser:

 

 

Segalstad Seter har et innholdsrikt og variert program med dans med live trubadur og afterskistemning. Her får du tradisjonsrik middag, eller en liten snacks etter skituren. Se hele programmet og åpningstider her.

 

Skei Fjellkirke inviterer til konsert med Lillehammer Brass. Se hele invitasjonen og oversikt over alle arrangementer her

I gamle fjøset på Myresetra inviterer billedkunstner Eva Willix til en stemningsfull påskeutstilling. Utstillingen er åpen hver dag kl. 12.00-17.00 fra skjærtorsdag til 1.påskedag.

 

TILBAKE TIL ARRANGEMENTER

 

Tid

15 (Mandag) 12:00 - 22 (Mandag) 16:00

Sted

Skeikampen Sentrum

Arrangør

Visit Skeikampenmarked@visitskeikampen.no

X