juni, 2021

27jun(jun 27)10:0002jul(jul 2)16:00Mérida Terrengsykkelskole for barnBli med på en spennende sykkeluke for gutter og jenter!

Arrangementsinfo

Velkommen til Mérida Terrengsykkelskole for barn!

Merida Terrengsykkelskole byr på en spennende uke med terrengsykling på Skeikampen for gutter og jenter i alderen 11-17 år. Terrengsykkelskolen tar for seg det grunnleggende innenfor terrengsykling.
Mestring og progresjon er hovedfokus gjennom hele kursprogrammet.

Samlingen passer for alle uansett ferdigheter. Vi setter sammen grupper som tar hensyn til dine tekniske ferdigheter, alder, osv. Det vil bli egne jente- og guttegrupper på 10-15 personer.

Vi benytter Norges beste stinettverk på Skeikampen. De tilbyr egen Pump track, en bygd sykkelløype på flatmark med kuler, hopp og doserte svinger. Der er det også ferdighetsanlegg som inneholder de elementer terrengsyklister kan forvente å møte i ritt. I tillegg har vi innhentet Norges beste terrengsyklister som trenere.

Overnatting

På Merida Terrengsykkelskole vil barna bo i leiligheter vegg-i-vegg med Thon Hotel Skeikampen. Hver dag serveres det 3 måltider i spisesalen på hotellet.

Pris og påmelding

Pris inkludert overnatting på Thon Hotel Skeikampen er kr. 4100,-  

Kurset er nå fullbooket, og det er mulig til å sette seg på venteliste.

Inkludert i prisen er også:

– Merida sykkeldrakt

– Overraskelser fra våre samarbeidspartnere

Program og innhold

Vi ønsker å lage en faglig, sosial og innholdsrik uke. Alle øktene har som mål å gjøre deg trygg og selvstendig på de elementene som det kreves for å beherske det å sykle raskt og sikkert i terrenget. Alt dette skjer i det utrolige flotte området med stier og veier av ypperste kvalitet i – og rundt på Skeikampen. Treningsplanlegging, evaluering av egen trening, mekke-øvelser på det å holde egen sykkel i orden inngår i uken program. Instruktørene vil være mange av landets beste terrengsyklister, bl. a. fra NTG Lillehammer.

– Grunnleggende sykkeltrening

– Svingteknikk og doseringer

– Mestre vanskelige partier, bratt opp eller ned

– Forsere dropp

– Treningsplanlegging

– Vedlikehold og mekking av sykkelen

 

Velkommen til en hyggelig uke med oss i Merida!

Tid

Juni 27 (Søndag) 10:00 - Juli 2 (Fredag) 16:00

Sted

Skeikampen Sentrum

Kjøp billetter

Meld deg på!