fbpx

juni, 2020

21jun(jun 21)10:0026(jun 26)16:00Mérida Terrengsykkelskole for barnBli med på en spennende sykkeluke for gutter og jenter!

Arrangementsinfo

Mérida Terrengsykkelskole blir ikke avlyst

Det er en glede å kunne meddele dere som er påmeldt og dere som ennå? ikke er påmeldt Merida terrengsykkel skole at den vil bli arrangert 21-26 juni!

Det skal gjøres noen tilpasninger for å overholde nasjonal smitteverns regler. På de ulike sykkeløkter vil barna trolig ikke oppleve den helt store forskjell. Det blir en del endringer i boforhold i forhold til tidligere år. Å bo i leiligheter som tidligere år der deltakerne deler soverom, oppholdsrom, dusj… er ikke forenlig med myndighetenes smitteverns regler. Derfor vil alle i år bli innlosjert på hotellet med hvert sitt enkeltrom.

Gunn Rita Dahle Flesjå
Som annonsert tidligere er vår mestvinnende kvinnelig terrengsyklist Gunn Rita Dahle Flesjå skal være med som instruktør hele uken samt hennes trener Kenneth Flesjå.
Gunn-Rita Dahle Flesjå har til sammen 1 OL medalje og 30 VM- og EM medaljer. Av disse 31 medaljene er 20 av dem i gull. Hun har 30 seiere i verdenscupen og har vunnet verdenscupen sammenlagt fire ganger. I tillegg har hun hatt tid til å bli norsk mester i terreng rundbane 14 ganger.

Mange har kanskje vært litt usikre på sin deltakelse p.g.a. at NM rundbane, som var lagt til helgen etter Merida terrengsykkel skolen. Som mange andre ritt på denne tiden av året er NM rundbane utsatt til høsten, sent i august eller tidlig september . Dette har blitt bekreftet av arrangør.

Går det som myndigheten har signalisert vil slike arrangement fra 15 juni være mulig opp til 200 personer.

Ved spørsmål, ta kontakt med: 

Jan Olav Beitmyren, tlf 982 52 730

Mail: jan.olav.beitmyren@gmail.com


Velkommen til Mérida Terrengsykkelskole for barn!

Merida Terrengsykkelskole byr på en spennende uke med terrengsykling på Skeikampen for gutter og jenter i alderen 11-17 år. Terrengsykkelskolen tar for seg det grunnleggende innenfor terrengsykling.
Mestring og progresjon er hovedfokus gjennom hele kursprogrammet.

Samlingen passer for alle uansett ferdigheter. Vi setter sammen grupper som tar hensyn til dine tekniske ferdigheter, alder, osv. Det vil bli egne jente- og guttegrupper på 10-15 personer.

Vi benytter Norges beste stinettverk på Skeikampen. De tilbyr egen Pump track, en bygd sykkelløype på flatmark med kuler, hopp og doserte svinger. Der er det også ferdighetsanlegg som inneholder de elementer terrengsyklister kan forvente å møte i ritt. I tillegg har vi innhentet Norges beste terrengsyklister som trenere.

Overnatting

På Merida Terrengsykkelskole vil barna bo i leiligheter vegg-i-vegg med Thon Hotel Skeikampen. Hver dag serveres det 3 måltider i spisesalen på hotellet. I år vil alle bli innlosjert på hotellet med hvert sitt enkeltrom

Pris og påmelding

Pris inkludert overnatting på Thon Hotel Skeikampen er kr. 3900

Inkludert i prisen er også:

– Merida sykkeldrakt

– Overraskelser fra våre samarbeidspartnere

Terrengsykkelskolen er nå fulltegnet og påmeldingslenken er stengt

Program og innhold

Vi ønsker å lage en faglig, sosial og innholdsrik uke. Alle øktene har som mål å gjøre deg trygg og selvstendig på de elementene som det kreves for å beherske det å sykle raskt og sikkert i terrenget. Alt dette skjer i det utrolige flotte området med stier og veier av ypperste kvalitet i – og rundt på Skeikampen. Treningsplanlegging, evaluering av egen trening, mekke-øvelser på det å holde egen sykkel i orden inngår i uken program. Instruktørene vil være mange av landets beste terrengsyklister, bl. a. fra NTG Lillehammer.

– Grunnleggende sykkeltrening

– Svingteknikk og doseringer

– Mestre vanskelige partier, bratt opp eller ned

– Forsere dropp

– Treningsplanlegging

– Vedlikehold og mekking av sykkelen

 

Velkommen til en hyggelig uke med oss i Merida!

Tid

21 (Søndag) 10:00 - 26 (Fredag) 16:00

Sted

Skeikampen Sentrum

X